Www.somaliunit.com :: view topic – co-leider van d.a.o kondigd zware aanval op de zionisten.

Related Post

View previous topic :: View next topic   Author Message theplayer2004
Regular

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 24

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:48 pm    Post subject: Co-Leider Van D.A.O Kondigd Zware Aanval op De Zionisten. Reply with quote

Co-Leider
theplayer2004

Hier Bij Geef ik Zege aan De D.A.O members iedereen die mij negeert of beledigt of zelf tegen spreekt. De Dood Zou moeten ondergaan mij Beweging Die niemand vreest Zal jullie zwaar te grazen nemen. mij broeder blijf zo doen

Ik De machtige Zeer belangrijke Word momenteel gezocht door veel Vijanden maar ik ben niet te stoppen ik zal meer Soldaten Recruiten.

Vrees voor de D.A.O Gabiil

Somakiller

Heil Theplayer2004 De machtige De vrouwenverslinder De Zeer getallenteerd Somalische Terrosist. ik kus de weg waar je loopt ik ben je Xaar niet waard mij broeder mij Vriend ik beloof hier mee mij leven voor jou te offeren en ik zweer dat ik hier mensen zal Neer slaan door zwaar te beledigen.

Member Of D.A.O Gabiil

Wees gegroet mij Broeders Vooral Theplayer mij leider mij Licht mij gedachten mij leven leider. niemand Geeft om jou als wij Wij zullen de hoeren die deze site rond lopen Respect bij leren en hun lokken met onze lange dick. Door hun zwanger te maken hopen wij hun schande te brengen. hier bij leg ik mijn wil aan jou over de meester van Dis(theplayer2004)

Back to top
View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
pucci
Die Hard

Joined: 14 Jan 2005
Posts: 76

Leave a Comment

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

looooooooooooooooooollll

LaughingLaughingLaughingLaughing
Somaliersss, ze blijven me met de dag verbazen *zucht*

enne als jij zo graag een soldaatje wilt spelen en levens wilt beeindigen, dan was je niet gevlucht naar klein Nederlandje en was je gebleven en had je gevecht voor je land instead of making a run like a chicken vind je niet Rolling Eyes
_________________

Display posts from previous: